Ons team

Natasja: Adviseur en topstyliste in het kappersvak. Gespecialiseerd in folietechnieken, en grijs haar.Wat past bij jou, hoe haal je het mooiste uit jezelf? Natasja denkt graag met je mee en adviseert deskundig!

Ingrid: Topstyliste in het kappersvak en visagiste. Beauty-adviseur in de breedste zin van het woord. Tevens docent aan de Kappersacademie.

Guusje: Junior styliste, Guusje zit in het laatste jaar van haar kappersopleiding. Wanneer je door Guusje wordt geknipt is er een korting van 20% en wordt de behandeling begeleid door Natasja of Ingrid.

Robin: Junior styliste, Robin zit in het voor laatste jaar van haar kappersopleiding. Wanneer je door Robin wordt geknipt is er een korting van 20% en wordt de behandeling begeleid door Natasja of Ingrid.

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.