Ons team

Natasja: Adviseur en topstyliste in het kappersvak. Gespecialiseerd in folietechnieken, en grijs haar.Wat past bij jou, hoe haal je het mooiste uit jezelf? Natasja denkt graag met je mee en adviseert deskundig!

Ingrid: Topstyliste in het kappersvak en visagiste. Beauty-adviseur in de breedste zin van het woord. Tevens docent aan de Kappersacademie.

Danielle: Nagelstyliste pur sang. De behandelingen welke Daniëlle professioneel voor u verzorgt zijn o.a.: Opi gelcolor, Opi Infinity shine, versteviging eigen nagel en Opi Pro Spa manicure behandelingen.

Joyce en Stephanie zijn is minder ervaren dan de topstylisten maar met zeker zoveel passie en talent.  Joyce en Stephanie hebben een afgeronde opleiding Haarstyliste aan de Nederlandse kappersacademie.

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.