De grijsspecialist

Op een dag ontdek je dat natuurlijke haarkleur verandert, het aantal grijze haren neemt toe. Je kunt er niet meer om heen……wat nu? Je hebt je voorgenomen het verouderen te omarmen maar dan wel stijlvol. De vraag is dan hoe pak je dat aan, 1 van de opties is iedere keer weer de uitgroei bijwerken, helaas moet dat dan steeds vaker omdat het grijspercentage toeneemt. Als je dit geen probleem vind is dat een goede optie.
Er is ook een groep die zich afvraagt hoe grijs bij hen zou staan, zij balen van het steeds vaker (laten) bijwerken van de uitgroei. Tegen hen wil ik zeggen
Er zijn meerdere opties! Wij beheersen methodes om het haar te vergrijzen, je kunt er voor kiezen om dit geleidelijk te doen, door middel van ” grey blending”
Het is een fantastische manier voor iedereen die de overgang naar volledig grijs nog niet aandurft of die de uitgroei-fase wil omzeilen. Door de combinatie van gekleurd haar, een grijze uitgroei en grijze highlights wordt de uitgroei minder zichtbaar en ontstaat er een prachtige blend van tinten die voor een zachte overgang naar een natuurlijk grijs kapsel zorgen
of je kiest voor grijs in 1 dag. De “grey in one day” methode is geïnspireerd op het werk van de Amerikaanse colorist Jack Martin, zijn methode is spectaculair.

Natasja is al 25 jaar geboeid door grijs haar en heeft zijn methode eigen gemaakt en zelfs uitgebreid, en de resultaten zijn overweldigend.

Wil jij weten welke methode bij jou kan? Of jij mooi bent met grijs haar? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek met Natasja, dit gesprek kost 25 euro, is vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur.

Natasja heeft speciaal voor kappers een cursus “grey in one day” gemaakt, deze is alleen voor professionals met vakkennis goed te volgen. Het is een online cursus en bestaat uit twee delen 1 Het technische deel
2 wat komt er nog meer bij kijken. Wil jij als kapper jouw klanten dit ook kunnen aanbieden? Koop dan de cursus “Grey in one day”, je krijgt dan de cursus én een 1 op 1chatsessie met Natasja (op afspraak) waarin jij al je vragen kunt stellen.

Kijk voor meer informatie of om je op te geven op www.greyinoneday.com

Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.